Privé en groeps bokstraining op uw kantoor of bij de Olympic Gym

Boksen in Amsterdam

Boksen in Amsterdam met een voormalig Europees kampioen? Het zal elke boks- en sportliefhebber als muziek in de oren klinken. Ik, Alex Blanchard, kan je leren boksen in Amsterdam. Ongeacht je doelstellingen, iedereen is welkom bij mij zoals ik mijn lessen boksen in Amsterdam ook op locatie aan kan bieden.

Training van een Europees kampioen

In mijn actieve boksloopbaan ben ik succesvol geweest, zo werd ik verschillende keren Europees kampioen. In mijn recent verschenen autobiografie kun je er alles over lezen. Ik bied zowel privé lessen als groepslessen boksen in Amsterdam aan en kan dat ook bij je thuis, op kantoor of in de buitenlucht aanbieden. Als voormalig profbokser heeft de bokssport uiteraard geen geheimen voor mij. Bovendien weet ik wat er bij komt kijken om op de beste manier te trainen. Ook weet ik wat er bij komt kijken om steeds tot de beste prestaties te komen. Behalve boksen in Amsterdam, kun je bij mij ook verschillende fitness lessen volgen. Ik ben er voor iedereen die zoekt naar een effectieve wijze en fit of fitter wil worden.

Iedereen kan starten met boksen

Iedereen is dus welkom. Dat geldt als je kilo’s wilt verliezen of juist weerbaarder wilt worden. Let op; het is bij mij wel hard werken en wees voorbereid op werkelijk unieke lessen boksen in Amsterdam. Daardoor ga je resultaten boeken die je bij geen enkele andere trainer zult boeken. Alleen dat al is reden om toch vooral bij mij boksles in Amsterdam te nemen.

Boksen in Amsterdam: succes gegarandeerd

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat het halen van de beste resultaten niet alleen iets is van sporten of het volgen van een dieet. In mijn ogen is het een combinatie van veel en goed sporten, een ander eetgedrag en de juiste motivatie. Het behalen van de beste resultaten is een kwestie van ritme en mindset om zo de knop om te kunnen zetten. Kies je voor mijn trainingen, dan schotel ik je een zeer uitgebalanceerde strategie voor, die onherroepelijk tot succes leidt. Bovendien is bewezen dat mijn methode buitengewoon motiverend werkt. Als je dus echt resultaten wilt boeken en eindelijk eens je doelstellingen waar wilt maken, dan kies je voor mijn bokslessen in Amsterdam. Als je hard wilt werken en de mindset in orde is, dan garandeer ik je resultaten die je zelf niet voor mogelijk had gehouden. En dat kan dus in de vorm van zowel  privé als groepslessen.

3 x per week
€ 50
/per les
2 x per week
€ 65
/per les
1 x per week
€ 75
/per les

BUSINESS WORKSHOP

In de workshop “Boksen met jezelf” staan preventie, bewustwording en interactie centraal. De werkvorm bestaat uit een combinatie van bokstechnieken-, coördinatie- en flexibiliteit-training. Deze unieke aanpak verbetert motivatie en verhoogt je werkintensiteit, snelheid weerbaarheid en doorzettingsvermogen.

TRAIN MET DE EUROPEES KAMPIOEN

Alex Blanchard is voormalig professioneel bokser en meervoudig Europees kampioen. Hij weet als geen ander wat je moet doen om tot maximale prestaties te komen. Alex verzorgt fitness- en bokstrainingen in Amsterdam en omstreken. Iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om fit te worden is welkom bij toptrainer Alex Blanchard. Dit kan zowel in privéles of groepsles.