Privé en groeps bokstraining op uw kantoor of bij de Olympic Gym

Privé boksles in Amsterdam

Wie wilt er nu geen privé boksles in Amsterdam van een voormalig Europees kampioen? Ik, Alex Blanchard, kan je dat bieden. Ik doe dat middels privé boksles in Amsterdam en verzorg daarnaast graag groepslessen. Ik kan dat ook al prima doen op locatie, dus bij je thuis of kantoor of in de buitenlucht.

Ik weet wat nodig is om de beste resultaten te boeken

Als voormalig Europees kampioen boksen weet ik precies wat nodig is om de beste resultaten te boeken.Ik weet precies wat nodig is wat je moet doen om tot maximale prestaties te komen. Behalve privé boksles in Amsterdam, verzorg ik ook de beste fitnesslessen in Amsterdam en wijde omgeving. Ik ben er dus voor iedereen die op zoek is naar de meest effectieve wijze om fit of fitter te worden.

Privé boksles Amsterdam

Het volgen van privé boksles in Amsterdam

Heb je als doelstelling om af te vallen of wil je weerbaarder worden? Dan ben je bij mij en specifiek bij privé boksles in Amsterdam aan het best denkbare adres. Ik laat je zeker wel hard werken en biedt in dat kader echt unieke boks- en circuittrainingen. Mijn trainingen zijn altijd onderscheidend. Je boekt bij mij resultaten die je zelf niet voor mogelijk had gehouden en resultaten die je bij geen enkele andere personal trainer zult bereiken. Redenen genoeg dus om privé boksles in Amsterdam bij mij te nemen. Wil je alles van me weten, dan raad ik je aan mijn recent uitgekomen autobiografie eens te lezen.

Meer dan alleen sporten en het volgen van alleen een bepaald dieet

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat het halen van doelstellingen meer is dan alleen regelmatig sporten en het volgen van een bepaald dieet. Dat alleen werkt namelijk niet. De beste manier om je doelstellingen te behalen is in mijn ogen de combinatie van veel sporten, een ander eetgedrag en de juiste motivatie. Het draait daarnaast om het vinden van het juiste ritme en de beste mindset om zo de knop voor jezelf om te kunnen zetten. Ik bied je altijd een zeer uitgebalanceerde strategie en mijn methode werkt stimulerend om steeds maar weer door te gaan. Verstandig dus om vooral boksles in Amsterdam bij mij te nemen. Kies dus voor mijn lessen, of dat nu een privéles of een groepsles is. Ik kan je garanderen dat jij jezelf dan gaat verbazen en dat doelstellingen eindelijk eens realistisch worden. Mag ik je straks een introductieles aanbieden?

3 x per week
€ 50

/per les

2 x per week
€ 65
/per les
1 x per week
€ 75
/per les