Privé en groeps bokstraining op uw kantoor of bij de Olympic Gym

Boxing bij Alex Blanchard
in Amsterdam

Voor boxing in Amsterdam sta ik graag voor je klaar. Vanuit mijn boksschool in de Olympic Gym verzorg ik
diverse bokstrainingen met een één op één begeleiding. Als voormalig professioneel bokser
voorzie ik je graag van de hulp die je nodig hebt bij het afvallen en fit worden. Want
boksen is niet alleen een inspirerende en leuke sport, het geeft je ook nog eens een
behoorlijk aantal gezondheidsvoordelen.

Niet alleen op fysiek gebied, maar zeker ook mentaal. Voor boxing in Amsterdam ben je bij mij dan ook van harte welkom. Boksen is een lichamelijke beproeving welke verder gaat dan alleen het trainen van je lichaam. Mijn boxing trainingen in Amsterdam richten zich vooral ook op het bereiken van je streefgewicht. Uiteraard gaat dit hand in hand met het hanteren van een gezond en verantwoord eetpatroon. Hier kan ik je dan ook als geen ander bij begeleiden.

Als meervoudig Europees kampioen boksen weet ik dan ook als geen ander hoe belangrijk een gezond gewicht is. Tijdens het sporten, maar zeker ook in het dagelijks leven. Daardoor ervaar je meer fitheid, balans en weerbaarheid. Natuurlijk draagt boxing in Amsterdam ook bij aan het opbouwen en onderhouden van een goede lichamelijke conditie. Als professioneel sporter en bokser voorzie ik je dan ook graag van een personal training.

Boxing Amsterdam

Boksen in Amsterdam Zuid of Centrum

Binnen mijn boksschool in de Olympic Gym in Amsterdam verzorg ik diverse maatwerk trainingen en business workshops. Zo blijf je ook tijdens je werkzaamheden op kantoor fit en energiek. Een workshop is uiteraard ook geschikt als motiverend teamuitje of als vast onderdeel van de bedrijfsstructuur. Boksen bij Alex Blanchard houd je al je werknemers zowel fysiek als mentaal fit.

Als boxing coach mag je van mij een professionele begeleiding verwachten waarbij de training geheel wordt afgestemd op jouw lichamelijke behoefte. Zo kan het zijn dat je overtollige kilo’s kwijt wilt raken, maar ook als je effectief wilt werken aan kracht en conditietraining sta ik voor je klaar. Tijdens de boxing lessen in Amsterdam komen verschillende elementen aan bod.

Daarbij kun je denken aan de timing en coördinatie van de bewegingen, het voetenwerk en het punchen op de pads. Natuurlijk leer ik je ook alles wat je moet weten over de diverse verschillende bokstechnieken. Als je kiest  mijn boksschool in de Olympic Gym ben je altijd verzekerd van een persoonlijke begeleiding die het beste uit jezelf naar boven haalt. Natuurlijk in jouw eigen tempo en op het niveau van jouw kunnen.

3 x per week
€ 50
/per les

2 x per week

€ 65
/per les
1 x per week
€ 75
/per les