Privé en groeps bokstraining op uw kantoor of bij de Olympic Gym

Boksschool in Amsterdam?

Bij mijn boksschool in Amsterdam in de Olympic Gym ben je van harte welkom als je deel wilt nemen
aan bokslessen. Als voormalig professioneel bokser en meervoudig Europees kampioen
voorzie ik je daarbij altijd van de training en ondersteuning die je nodig hebt. Hierbij ligt de focus op het behouden van een fit en vitaal lichaam.
De Blanchard trainingsmethode bestaat dan ook uit een combinatie van sporten en goede voeding.
Ook als je wilt afvallen of lichamelijk sterker wilt worden sta ik voor je klaar.

Dit kan op basis van een personal training, maar in mijn boksschool in Amsterdam ben je ook aan het juiste adres als je een business workshop boxen wilt volgen met werknemers of collega’s. Boksen is een fantastische sport en manier om ons lichaam fit en gezond te kunnen houden. Met boxing training in Amsterdam lever je een belangrijke bijdrage aan jouw lichamelijke en mentale gezondheid.

Tijdens de trainingen gaat er extra aandacht uit naar het desgewenst verliezen van lichaamsgewicht, maar sta ik natuurlijk ook voor je klaar om je de fijne kneepjes van de sport bij te brengen. Daarbij kun je denken aan weerbaarheidstraining, het aanleren van de diverse bokstechnieken of abdominal training. Ook het voetenwerk, de algehele coördinatie van de handen en conditietraining staan daarbij centraal. Bij mijn boksschool in de Olympic Gym ben je dan ook van harte welkom.

Oude bokshandschoenen

De Boksschool Alex Blanchard in de olympic gym

Naast het op de juiste manier beoefenen van deze prachtige sport, besteed ik tijdens mijn boxing trainingen in Amsterdam ook aandacht aan een gezond eetpatroon. Zo kun je effectief de strijd aangaan met overtollige kilo’s en verbeter je de conditie en fitheid van je lichaam op een verantwoorde manier. Binnen mijn boksschool in Amsterdam verzorg ik diverse 1 op 1 trainingen.

Je krijgt dus altijd de aandacht en ondersteuning die je nodig hebt. Omdat het een personal training betreft, kunnen de lessen geheel op maat worden gemaakt. Dat betekent dat het niveau van de training wordt aangepast aan jouw kunnen. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een professionele begeleiding in jouw eigen tempo.

Boksen in Amsterdam is bij mijn boksschool in de Olympic Gymen  tevens mogelijk als business boks workshop. De motiverende trainingen zijn zeer geschikt als teambuilding uitje voor bedrijven. Daarnaast kun je direct profiteren van fysieke voordelen zoals een betere doorbloeding, een goede lichamelijke balans en zelfbewustheid. De business workshop kan zowel binnen mijn boksschool in Amsterdam worden verzorgt, als ook op een andere gewenste locatie of kantoorruimte.

3 x per week
€ 50
/per les

2 x per week

€ 65
/per les

1 x per week

€ 75
/per les