Privé en groeps bokstraining op uw kantoor of bij de Olympic Gym

Boksles in Amsterdam door Europees kampioen
Alex Blanchard

Wil je op een echte bokstraining of boksles in Amsterdam volgen, dan kun je het beste bij mij aan de slag. Ik, Alex Blanchard, heb mijn sporen in de bokssport de afgelopen jaren nadrukkelijk verdiend en kan je als geen ander de beste boksles in Amsterdam aanbieden. Van beginner, tot professioneel bokser, ik haal het maximale uit jouw potentieel.

Boksen en het geven van trainingen kennen voor mij geen geheimen meer

Misschien heb je het in mijn recent uitgekomen biografie al gelezen, maar ik heb de afgelopen jaren talloze successen gevierd als bokser. Zo werd ik verschillende keren Europees kampioen. Boksen heeft voor mij dus geen enkel geheim, zoals dat ook geldt voor de verschillende trainingsmethoden. Je kunt bij mij leren boksen in Amsterdam en ik bied je in dat kader zowel groepslessen als privélessen aan. Ik kan de lessen bij je thuis verzorgen, ik kom echter net zo graag naar kantoor om met jou en jouw collega’s te gaan boksen en ook trainingen in de buitenlucht behoren tot de mogelijkheden.

Bokstraining Alex Blanchard

Boksles in Amsterdam; als je echt goede resultaten wilt behalen en eindelijk je doelen eens wilt bereiken

Ik weet vanuit ervaring wat nodig is om tot de beste prestaties te komen. Ik verzorg zowel boks- als fitnesslessen in Amsterdam en omgeving. Ik bied je de oplossing als je zoekt naar een zeer effectieve manier om fit of fitter te worden. Bij mij is echt iedereen welkom. Ik deel mijn kennis graag! Wil je afvallen of weerbaarder worden? Dan doe je er goed aan om boksles in Amsterdam te gaan volgen. Wees wel voorbereid, want we gaan dan samen wel hard werken. Ik bied in dat kader unieke boks- en fitnesstrainingen.

Ik garandeer je resultaten die je bij elke andere trainer niet snel zult boeken.

Wat is leuker dan boksles met een Europees kampioen boksen?

Vanuit mijn ervaring weet ik dat alleen trainen niet voldoende is om tot de beste resultaten te komen. In mijn ogen is resultaten boeken een kwestie van een combinatie van sporten, een verandering van je eetgedrag en mindset en motivatie. Het draait om ritme en mindset om zo de knop om te kunnen zetten. Ik bied je een uitgebreide strategie die bovendien zeer motiverend werkt. En wees eerlijk, wat is er leuker dan trainen met een voormalig Europees kampioen? Helemaal niets toch?

3 x per week
€ 50
/per les
2 x per week
€ 65
/per les
1 x per week
€ 75
/per week