Privé en groeps bokstraining bij u thuis, op uw kantoor, buiten of bij Splash Amsterdam.

Boksles in Amsterdam
door Alex Blanchard

Binnen mijn boksschool in Amsterdam ben je van harte welkom als je deel wilt nemen aan bokslessen. Als voormalig professioneel bokser en meervoudig Europees kampioen voorzie ik je daarbij altijd van de training en ondersteuning die je nodig hebt. Binnen mijn boksschool in Amsterdam ligt de focus op het behouden van een fit en vitaal lichaam. De Blanchard methode bestaat dan ook uit een combinatie van sporten en goede voeding. Ook als je wilt afvallen of lichamelijk sterker wilt worden sta ik voor je klaar.

Dit IS een Blanchard Boksles

Niet alleen op fysiek gebied, maar zeker ook mentaal. Voor boksles in Amsterdam centrum ben je bij mij dan ook aan het juiste adres. Boksen is een lichamelijke beproeving welke verder gaat dan alleen het trainen van je lichaam. Mijn bokslessen richten zich vooral ook op de boks techniek. Uiteraard gaat dit hand in hand met het hanteren van een gezond en verantwoord eetpatroon. Hier kan ik je dan ook als geen ander bij begeleiden.
 
Als meervoudig Europees kampioen boksen weet ik dan ook als geen ander hoe belangrijk een gezond gewicht is. Tijdens het sporten, maar zeker ook in het dagelijks leven. Daardoor ervaar je meer fitheid, balans en weerbaarheid. Natuurlijk draagt boksles ook bij aan het opbouwen en onderhouden van een goede lichamelijke conditie. Als professioneel sporter en bokser voorzie ik je dan ook graag van een personal training.

Bokslessen in Amsterdam

Binnen mijn boksschool in Amsterdam verzorg ik diverse maatwerk bokslessen. Zo blijf je ook tijdens je werkzaamheden op kantoor fit en energiek. Een workshop is uiteraard ook geschikt als motiverend teamuitje of als vast onderdeel van de bedrijfsstructuur. Boksen bij boksschool Alex Blanchard in Amsterdam houd je al werknemer zowel fysiek als mentaal fit.

Als bokscoach mag je van mij een professionele begeleiding verwachten waarbij de training geheel wordt afgestemd op jouw lichamelijke behoefte. Zo kan het zijn dat je overtollige kilo’s kwijt wilt raken, maar ook als je effectief wilt werken aan kracht en conditietraining sta ik voor je klaar. Tijdens de bokslessen in Amsterdam komen verschillende elementen aan bod.

Daarbij kun je denken aan de timing en coördinatie van de bewegingen, het voetenwerk en het punchen op de pads. Natuurlijk leer ik je ook alles wat je moet weten over de diverse verschillende boks technieken. Als je kiest voor boxen binnen mijn boksschool in Amsterdam ben je altijd verzekerd van een persoonlijke begeleiding die het beste uit jezelf naar boven haalt. Natuurlijk in jouw eigen tempo en op het niveau van jouw kunnen.

Goud
€ 135
/pw
Zilver

€ 100
/pw
brons
€ 55
/pw
extra
€ 1650

TRAIN MET DE EUROPEES BOKSKAMPIOEN

Alex Blanchard is voormalig professioneel bokser en meervoudig Europees kampioen. Hij weet als geen ander wat je moet doen om tot maximale prestaties te komen. Alex verzorgt fitness- en bokstrainingen in Amsterdam en omstreken. Iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om fit te worden is welkom bij toptrainer Alex Blanchard. Dit kan zowel in privéles of groepsles.