Privé en groeps bokstraining bij u thuis, op uw kantoor, buiten of bij Olympic Gym

Boksen in Amsterdam?

/Als je graag wilt boksen in Amsterdam sta ik graag voor je klaar. Als ervaren boks trainer
en voormalig professioneel bokser kun je bij mij terecht voor personal boks training en business
workshops. Ik ben zelf meervoudig Europees kampioen boksen en kan je daarom
voorzien van de begeleiding en motivatie die je nodig hebt. Niet alleen op het gebied
van kracht en conditietraining, maar natuurlijk ook bij het hanteren van een gezonde
en verantwoorde levensstijl.

Ook het eetpatroon is daarbij van groot belang. Alleen op deze manier kun je het uiterste uit jezelf halen en behaal je het streefgewicht wat je voor ogen hebt. Boksen in de omgeving van Amsterdam doe je dan ook het beste onder een professionele en maatwerk begeleiding. Boksen is een prachtige sport waarbij het aankomt op lichamelijke balans, motivatie en een uitstekende coördinatie.

Niet alleen voor wat betreft je handen, maar zeker ook het voetenwerk is belangrijk bij het boksen. Daarnaast is deze sport een prima aanvulling op een energieke en fitte levensstijl. Binnen mijn boksschool in Amsterdam ben je dan ook altijd verzekerd van een maatwerk ondersteuning en intensieve begeleiding. Zo behaal je jouw persoonlijke doelen snel én effectief.

Boksles Amsterdam

Boksen bij Alex Blanchard in Amsterdam

Tijdens mijn bokstrainingen maak ik gebruik van de Blanchard methode. Dat wil zeggen dat er extra aandacht wordt besteed aan weerbaarheid en preventie. Ook wordt er preventief gewerkt aan het energiek en fit houden van je lichaam. Dit alles in een combinatie van gezonde voeding en sport. Boxing in Amsterdam is een uitstekende manier om je lichaam fit te houden. Binnen mijn boksschool voorzie ik je daarom graag van een persoonlijke training. Maar, ook business workshops boksen voor bedrijven behoort tot de mogelijkheden.

Ze kunnen een onderdeel uitmaken van een wekelijks programma voor werknemers, maar zijn ook heel goed inzetbaar als inspiratievolle workshop om de teambuilding te versterken. Ook als je nog niet zeker weet of boksen wel aansluit bij jouw wensen kun je op mijn ervaring rekenen. Als je wilt boksen in Amsterdam heb je bij mij dan ook altijd de gelegenheid tot het volgen van een introductieles.

Zo kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met alle facetten van boksen. Daarbij kun je denken aan punchen, diverse bokstechnieken en abdominal training. Maar, ook timing en motivatie zijn belangrijke elementen. Zeker als je deze sport wilt combineren met gewichtsverlies of afvallen. Ik voorzie je daarbij graag van een aangepast voedingspatroon waardoor jouw lichaam precies krijgt wat het nodig heeft.

Goud
€ 120
/ per week
Zilver

€ 90

/ per week
Brons
€ 55
/ per week
Strippenkaart
€ 1650